Neonverlichting – Hoe creëer je een leuke, moderne interieurlook

Het toevoegen van neonverlichting aan je interieur kan een geweldige manier zijn om een leuke, moderne look voor je huis te creëren. Neonverlichting is een opvallende en unieke manier om de aandacht te vestigen op elke kamer in je huis. Het voegt een edgy, eigentijdse flair toe die je ruimte zal onderscheiden van de rest. Bovendien zijn neonlichten energiezuinig en gemakkelijk te installeren – je kunt het zelfs zelf doen!

The Neon Company

De juiste kleur en het juiste ontwerp kiezen

Bij het kiezen van de beste neonlichten voor je interieur zijn kleur en ontwerp van groot belang. Je wilt iets dat past bij de stijl van je huis en spreekt tot wie jij bent als persoon. Een snelle zoektocht op Google kan je helpen een verscheidenheid aan kleuren en ontwerpen te vinden die passen bij welke look je ook gaat. Van helder blauw en roze tot subtiel geel en groen, er is vast wel iets dat je opvalt.

Waar moet ik mijn neonlichten plaatsen?

Neonlichten kunnen zowat overal in huis geplaatst worden, maar er zijn enkele algemene vuistregels die gevolgd moeten worden bij de beslissing waar ze geplaatst worden. Een van de belangrijkste dingen is dat ze het omringende decor of meubilair niet overheersen – anders kan het er smakeloos of overdadig uitzien. Als je kunst aan de muren hebt, overweeg dan om er neonlichten omheen te plaatsen – dit trekt de aandacht zonder afbreuk te doen aan de schoonheid ervan. Ook als er meubels bij ramen of deuropeningen staan, kunnen neonlichten daar een dramatisch effect geven zonder af te leiden.

Neon laten maken is een uitstekende manier om stijl en raffinement toe te voegen aan elk interieurproject. Met zoveel beschikbare kleuren en ontwerpen is het gemakkelijk om iets te vinden dat perfect past bij je bestaande inrichting en toch een statement maakt. Bovendien is het installeren van neonlichten niet moeilijk – zelfs beginnende doe-het-zelvers hebben er geen moeite mee om ze in een mum van tijd op te hangen! Dus waarom zou je het niet eens proberen? Voeg vandaag nog wat levendige kleur toe aan je huis!