Backlinks kopen naar je website?

Heb je een onderneming die sinds een tijdje een website heeft dan wil je uiteraard dat deze goed vindbaar is. Als je net een website hebt gemaakt en deze online staat kan deze alleen echt gevonden worden wanneer je de precieze naam van het bedrijf opzoekt. Wanneer je dit wilt verbeteren en bijvoorbeeld door andere zoektermen gevonden worden is het handig om met linkbuilding bezig te zijn. Hiervoor kan je backlinks gebruiken. Je kunt backlinks kopen via marketingbureaus die deze voor je maken en plaatsen.

backlinks kopen

Hoe werkt het?

Veel mensen krijgen een verwarde blik wanneer je het over backlinks gaat hebben. In de meeste gevallen weten mensen niet wat backlinks zijn en wat ze precies doen. Wanneer je als onderneming kiest voor backlinks kopen, koop je bij een online marketingbureau deze links. Zij maken teksten voor je die relevant zijn en hierin staan zoektermen voor je bedrijf. Bij een van deze zoektermen wordt een URL link geplaatst op het woord, dit woordje of woorden worden blauw en als je erop klikt, wordt je automatisch naar de gekozen pagina gestuurd. Hierdoor krijg je meer mensen op je website en meer mensen betekent meer omzet.

Wat is het doel?

Het doel van backlinks is dat er links op andere websites worden gezet die naar jouw website leiden. Als je hebt gekozen voor backlinks kopen dat gaat een online marketingbureau ervoor zorgen dat deze links op andere websites komen via teksten. Deze teksten worden allemaal handmatig getypt zodat ze divers blijven. Google pakt de zoektermen uit deze teksten op waardoor dit meer relevant wordt. Hierdoor komt je website hoger in Google te staan. Wanneer dit gebeurd komen er meer mensen bij die links terecht waardoor er meer mensen op jouw website komen. En meer mensen op je website betekent dat er meer besteld wordt wat betekent dat er mee omzet wordt gemaakt.

Waarom gebruik maken van backlinks?

Je zult je vast afvragen waarom bedrijven kiezen voor backlinks kopen. Dit is een best logische reden. Neem bijvoorbeeld een meubel bedrijf die een website heeft met al hun producten erop. Deze onderneming is dan veel gefocust op het verkopen van meubels en heeft weinig tijd voor online marketing. Wat je dan kan doen is een marketingbureau inhuren die ervoor zorgen dat jij geen tijd kwijt bent aan linkbuilding. Dit is namelijk een goede vorm van online marketing, maar hier zit veel tijd in. Tegen betaling worden deze acties uitgevoerd en kan jij je vol focussen op andere zaken van je onderneming.

Kosten

Je zult vast denken dat backlinks kopen en andere linkbuilding zaken duur zijn, maar dit heb je zelf in de hand. Je kunt namelijk zelf bepalen hoeveel je kwijt wilt zijn aan online marketing, je hebt je eigen budget in handen. Wel wordt er in de meeste gevallen een analyse gemaakt doe het bureau waardoor zij een plan kunnen maken wat het beste voor je onderneming is en de kosten ervan. Hierdoor krijg je een passend pakket met een passende prijs.